Ş. Bedir Karabıyık Spor' da hedef büyüttü.

Ş. Bedir Karabıyık Spor

Ş. B. Karabıyık O. Okulu, spor etkinlikleri, ‘'Gençlik ve Spor Kulübü'' adı altında kurumsallaştırılarak geleceğe yatırım yapıldı.

Bandırma’nın varoşlarında eğitim kalitesi ve sosyal etkinlikleri ile adını duyuran taşımalı okullardan Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu, Sportif etkinliklerde kalıcı başarılara imza atmak adına başlattığı çalışmalarını önce Okul Spor kulübü ‘’ Ş.B. Karabıyık O. Okulu Gençlik ve Spor Kulübü’’ nü kurarak ilk etapta Atletizm ve Hentbol’ de faaliyetine başladı.

Ş.Bedir Karabıyık O. Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, ilk yıl için ortaya koyduğu atletizm sporunda önemli dereceler kazandı.

Öğretmen ev Velilerden oluşan kulübün sporcuları, kendi kulvarlarında iddialı olabilmek adına verdikleri çaba, Okulun spor öğretmeni Kemal Taşkın’ı Hentbol’ de de etkin olmasına neden oldu. Eski bir Hentbolcu olan spor öğretmeni Kemal Taşkın kurduğu takım ile yaz çalışmalarını aralıksız sürdürerek önümüzdeki sezon Türkiye 2. Hentbol liginde mücadele etme karar almasına neden oldu.

Aynı zamanda Okul Müdürü olan Spor Kulübü Başkanı Vedat Üçkan, Atletizm ve Hentbol’ de önemli başarılar elde edileceğinden şüphesi olmadığını ve bu ekibi maddi manevi sonuna kadar destekleyeceğini söyledi.

Başkan Müdür, Vedat Üçkan Yeni Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya, final dönüşleri sonrası kutlama ve tebrik amacıyla gittiklerinde, kendilerine her türlü katkıya hazır olduğunu söylediğini ifade ederek Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu, Gençlik ve Spor Kulübü olarak ilçedeki tüm okullarla kuracakları koordinasyon sonrası oluşturulacak okullar arası turnuvalarla en az 1000 Hentbolcu sporcuyu yetiştirebileceklerini söyledi.

Öğretmen evindeki kutlama, tebrik, ödül ve aynı zamanda veda gecesi olarak tanımlanan gecede yarışmalarda derece alan İrem Güngör, Muazzez Kaya, Sevcihan Güngör, Zeliha Altun, Dilara Yüzalan, Bersu Altun’a madalya ve kupaları verilirken, Gençlik ve Spor Kulübüne Katkısı olan Başkan Vedat Üçkan, Yarıdımcısı Önder Horoz, Yönetici Aynur Maviş, Antrenör Hilal Kurtkovan ve Atamaları dolayısı ile Okuldan ayrılmak durumunda kalan Seher Can, Aykut Can, Mehmet Salih Cengiz, Sibel Kutlu, Azize Karlı ve Sevil Tekin plaket verilerek taltif edildiler.

Geceye konuk olarak katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Mutlu Aslan, İlçe Milli Eğitim müdürlüğü spor koordinatörü Şah Şahan’ın yanı sıra, Şehir Bedir Karabıyık Orta Okulu Gençlik ve Spor kulübü takımı, velileri ve bir grup öğretmen hazır bulundu.



SERDAR
19.06.2014 17:28:26
HEDEFLEDİĞİNİZ YOLDA BAŞATILAR DİLERİM

Dilara
3.07.2014 18:52:18
Sağolun arkadaşlar :) :) ;)

Dilara Yüzalan
27.10.2014 21:01:04
Bide HİLAL Hocamda yanımda olsaydı keyfimize diycek yoktu arkadaşalr....

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı